Családi Szoba

Az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekvállalás, gyermekszülés körüli időszakot a családdal együtt töltse a kismama, továbbá a nőgyógyászati ellátásban részesülő betegek részére is hozzáférhetőek az emelt komfortfokozatú szobáink .
Folyamatos fejlesztés eredményeként a szülészet-nőgyógyászati osztályon immár két, minden igényt kielégítő családi szoba áll a kórházhoz bizalommal forduló kismamák és hozzátartozóik rendelkezésére.

 Samsung Családi Szoba

 A Samsung Electronics Magyar Zrt. jóvoltából, csaknem 4 millió forint támogatásból Samsung Családi Szoba került kialakításra a gyermekágyas osztályon. A szoba külön fürdőszobával, kis konyhával rendelkezik, valamint a legmodernebb Samsung elektronikai termékekkel felszerelt (hűtőszekrény, mikró, TV, Hi-Fi torony). A Családi szoba térítési díj ellenében vehető igénybe (10.000 Ft/nap), a Samsung dolgozóinak ingyenesen biztosítjuk a szoba használatát.
Bővebb információ: Palóczné Hornyák Margit osztályvezető főnővér +36 37 341 033/314 m. +36 70 967 0138 e-mail: szuleszet@askhatvan.hu – és ide kattintva

Kórházi Családi Szoba

 Az első családi szoba használatba vételét követően jelentősen megnövekedett az igény ezen szolgáltatás igénybe vétlére mind a kismamák-, mind a nőgyógyászati betegek részéről, ezért szükségessé vált egy új családi szoba kialakítása, mely az Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet támogatásával jöhetett létre.
A szoba külön fürdőszobával, egyedi bútorzattal, elektromos ággyal, relax fotellal és teakonyhával rendelkezik, valamint a legmodernebb elektronikai termékekkel került felszerelésre.
A családi szoba – előjegyzés alapján – térítési díj ellenében vehető igénybe (10.000 Ft/nap).
Bővebb információ: Palóczné Hornyák Margit osztályvezető főnővér +36 37 341 033/314 m. +36 70 967 0138 e-mail: szuleszet@askhatvan.hu – és ide kattintva
Skip to content